top of page

Genieten van het varen, de natuur en elkaar

TX-51

Een zeilvakantie voor familie en vrienden

Bijfoto2.jpg
c4b5aef4-3d93-4591-910a-80e0802e745b_edited.jpg

MOOIE DAGEN OP HET WATER

Neem familie en vrienden mee en breng ze allemaal aan boord van TX-51 voor een onvergetelijke zeilcharter. Mooie dagen op het water, veel plezier, nieuwe ontdekkingen. Waar je naar toe zeilt hangt af van weer, wind en getij. Samen met de schipper bespreek je de mogelijkheden en bepaal je samen de ideale route.

 

Tijdens deze geheel verzorgde reis wordt actie afgewisseld met ontspanning. Onze ervaring leert dat gasten het leuk vinden om actief betrokken te worden bij het zeilen en plannen van de tocht. 

 

Naast het zeilen zijn er mogelijkheden voor andere watersportactiviteiten. Twee SUP’s, een drie-persoons kajak en een snelle RIB voor tube en waterski-mogelijkheden zijn aan boord.

072.jpg
My Movie 1.jpg

TX-51

Kleine gezelschappen

Zeilschip TX-51 heeft al veel kleine gezelschappen mogen ontvangen. Zo zijn er bijvoorbeeld leden van yogastudio's, wandelclubs en dansgroepen aan boord geweest. Keer op keer wordt teruggekeken op een bijzonder avontuur, waarbij de interesse van het gezelschap gecombineerd wordt met het zeilen en andere watersport-activiteiten. Eenmaal aan boord voelt men zich direct thuis. Veelal willen gasten dan ook niet meer van boord. Alle mooie avonturen komen tot een einde. Die van jullie gaan nog beginnen!

Bijfoto1.jpg
suppen schip 2.jpeg

Variërend van 5 tot 10 dagen, naargelang de wensen, vaart men onder begeleiding van twee bemanningsleden naar de Waddeneilanden, het IJsselmeer of door de Zeeuwse wateren. In overleg wordt een bijzonder programma op maat samengesteld. Zeilschip TX-51 biedt ruimte voor maximaal 12 personen voor een meerdaagse zeiltocht. Wij richten ons op kleine groepen, private charter, waardoor aandacht, saamhorigheid en exclusiviteit gewaarborgd blijven. 

Naast het zeilen en interesse-thema's van kleine gezelschappen zijn er mogelijkheden voor andere watersportactiviteiten. Twee SUP’s, een driepersoons kajak en een snelle RIB voor tube en waterski mogelijkheden zijn aan boord.

Gezelschap4_800x600.jpeg
het juiste logo.png
text.png
bottom of page