top of page

Welke koers gaan jullie varen?

A3A68939-36B5-4EF9-9EFA-725EFB5D09DE.jpeg

Bijzondere locatie

Programma's op maat 

Het zeilschip TX-51

Culinair

 

 

 

 

 

 

Een prachtige tweemastschoener, geschikt voor de oceaan, maakt uw incentive tot een mBent u op zoek naar een bijzondere locatie, deze tweemastschoenervoor uw opdrachtgevers, personeel, cliënten  zakelijk evenement aan boord van een zeilschip? Zeilschip TX-51 biedt een ideale setting voor bedrijven voor het organiseren van o.a vergaderingen, teambuilding, klantendagen en andere  incentives. Neem uw klanten, relaties of werknemers mee aan boord en ervaar de setting in een nautische ambiance. De relaxte open sfeer aan boord en op het water geeft nieuwe energie en leidt tot creativiteit en effectief zakendoen. Veelal worden, als de wind het toelaat, de incentives gecombineerd met zeilen en goede culinaire verzorging .

Incentives met TX-51 zijn altijd programma's op maat. We spreken af op het schip en maken kennis met elkaar. U krijgt direct een indruk van het schip, de sfeer en de hospitality ruimtes. Luisterend naar de klant worden de mogelijkheden besproken. Te denken valt aan dagarrangementen, teambuilding, meerdaagse zeilarrangementen, zakelijke reizen naar of in het buitenland, bijvoorbeeld Noorwegen of Duitsland. Ook is het mogelijk tijdens evenementen het zeilschip te charteren. Te denken valt aan het charteren van het schip tijdens Sail op Scheveningen en The Ocean Race. 

Het culinaire gedeelte kan voor u of door de klant zelf verzorgt worden. Vergaderfaciliteiten voor het geven van precentaties zijn aanwezig.  

Zeilschip TX-51 is een 30 meter lange twee-mastschoener, ocean-going met een prachtige historie en biedt ruimte voor kleine gezelschappen. Midden- en kleinbedrijf, directies en teams in grote bedrijven is veelal de doelgroep. Tijdens dagarrangementen heeft TX-51 een capaciteit voor 14 gasten en voor meerdaagse arrangementen voor acht gasten. Juist door het aanbieden van arrangementen voor kleine groepen ontstaat een ontspannen en intieme sfeer. Ervaring leert dat hierdoor een beter en effectiever resultaat wordt behaald. Gasten kijken veelal terug op een mooie tijd en zijn een ervaring rijker.

Ook het culinaire gedeelte is afgestemd op de wensen van de klant. TX-51 werkt samen met een uitstekende cateraar die uitmuntende culinaire lunches, borrels en diners kan verzorgen. De wijnen worden zorgvuldig geselecteerd en in overleg met de klant wordt een keuze gemaakt. Zij maakt van de gelegenheid een ware beleving en laat sfeer en smaak samenkomen. Ook is het mogelijk om naar eigen wensen het culinaire gedeelte in te delen en gebruik te maken van een zelf gekozen cateraar. 

 

 

U bent altijd welkom op het zeilschip om vrijblijvend kennis te maken en te oriënteren naar wat TX-51 te bieden heeft.

 

Zeilschip TX-51 biedt mogelijkheden voor zakelijk ontmoeten in een nautische omgeving. Of het nu gaat om een nieuwe koers voor de organisatie, een privé vergadering, een training of een leuke ontmoetingsdag voor collega's/opdrachtgevers. Dit zijn slechts voorbeelden van de vele mogelijkheden die het zeilschip biedt. . 

Licht.

SS2023

Zeilschip TX-51 biedt mogelijkheden voor zakelijk ondernemen in een nautische ambiance. In overleg met de opdrachtgever wordt een programma op maat gemaakt. U bent altijd welkom op het zeilschip om vrijblijvend kennis te maken en te oriënteren naar wat TX-51 te bieden heeft. Op het gebied van zeilen in combinatie met vergaderen, een training of een gezellig zeilarrangement met collega’s zijn er verschillende mogelijkheden.

het juiste logo.png
text.png
bottom of page