Samen een onvergetelijk avontuur beleven

Zeilschip TX-51 heeft al veel kleine gezelschappen mogen ontvangen. Zo zijn er bijvoorbeeld leden van yogastudio's, wandelclubs en dansgroepen aan boord geweest. Keer op keer wordt teruggekeken op een bijzonder avontuur, waarbij de interesse van het gezelschap gecombineerd wordt met het zeilen en andere watersport-activiteiten. Eenmaal aan boord voelt men zich direct thuis. Veelal willen gasten dan ook niet meer van boord. Alle mooie avonturen komen tot een einde. Die van jullie gaan nog beginnen!

Bijfoto1.jpg
suppen schip 2.jpeg

Variërend van 5 tot 10 dagen, naargelang de wensen, vaart men onder begeleiding van twee bemanningsleden naar de Waddeneilanden, het IJsselmeer of door de Zeeuwse wateren. In overleg wordt een bijzonder programma op maat samengesteld. Zeilschip TX-51 biedt ruimte voor maximaal 12 personen voor een meerdaagse zeiltocht. Wij richten ons op kleine groepen, private charter, waardoor aandacht, saamhorigheid en exclusiviteit gewaarborgd blijven. 

Naast het zeilen en interesse-thema's van kleine gezelschappen zijn er mogelijkheden voor andere watersportactiviteiten. Twee SUP’s, een driepersoons kajak en een snelle RIB voor tube en waterski mogelijkheden zijn aan boord.

Gezelschap4_800x600.jpeg
het juiste logo.png
text.png